Tlf. +45-4576 1211
Fax +45-4557 2495
e-mail info@novatek.dk

Udvendigt fortandede pumper

Rickmeier tandhjulspumper er kendetegnet ved holdbarhed, pålidelighed og gedign tyskproduceret kvalitet. Pumperne anvendes af kunder over alt i verden til smøreolieapplikationer og til brændstof. Programmet dækker over flow fra 1 l/min til ca. 4.000 l/min og tryk på op til 25 bar. Pumperne kan forsynes med intern bypass-ventil. Typisk anvendelsesområde er til marinediesel og gasmotorer, til vindmøllegear samt øvrig maskinbygning.

zahnradpumpen udvendig åben


UNI-pumper

For opfyldelse af de specielle krav for smøring af gearkasser i vindmølleindustrien har Rickmeier udviklet de indvendigt fortandede UNI-pumper. Disse pumper er designet med den egenskab, at mediet pumpes i samme fremførelsesretning uafhængigt af omdrejningsretningen på den drivende aksel.


Ventiler

Rickmeier ventiler er kendetegnet ved pålidelighed, robusthed og lang levetid. Ventilerne anvendes til smøreolie og andre selvsmørende medier. Ventilerne er designet til indbygning i rørledninger og tjener til trykbegrænsning og trykregulering. En justerbar spindel muliggør præcis indstilling af det ønskede åbningstryk eller arbejdstryk. Ventilerne kan operere problemfrit også med smudspartikler i mediet.

ventile.jpg


Pumpestationer og køle-/filtersystemer

Når det kommer til olieforsyningssystemer tilbyder vi omfattende kompetance og erfaring. Systemerne opbygges alene med velafprøvede kvalitetskomponenter. Vi leverer til gear og drev i kompressorer, turbiner og for vindenergi over hele verden.

systeme.jpg